Frequently asked questions

Applicatie

Vind antwoorden in verband met het gebruik van onze toepassingen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als uw vraag hier niet bij zou staan.

1. Ondersteunt Triptomatic meerdere talen ?

Ja. Triptomatic ondersteunt meerdere talen (EN, FR, NL, DE, …) en wij kunnen zeer snel nieuwe talen toevoegen indien nodig.

2. Kan ik specifieke rollen toekennen aan gebruikers?

Absoluut, u kunt op elk moment voor elke gebruiker toegangen toekennen en intrekken.

3. Hoe flexibel is de factureringsmodule?

Wij weten uit ervaring dat het implementeren van contractuele afspraken en prijzen lastig kan zijn. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld dat ons in staat stelt om specifieke voorwaarden per contract te implementeren. Hierdoor ondersteunen we heel verregaande regels en uitzonderingen.

4. Heeft Triptomatic een track & trace oplossing ?

Triptomatic traceert chauffeurs enkel tijdens hun werktijd. U kunt de chauffeurs visualiseren op een kaart en rapporteren over historische locatiegegevens. Triptomatic stuurt elke nieuwe locatie door met een interval van 250m en bij elke aanpassing van ritstatus.

5. Wat zijn combinaties ?

Wij passen een taak-gebaseerde aanpak toe om de chauffeurs aan te sturen. Hierdoor kan de dispatcher ritten makkelijk combineren en taken onderling sorteren . Zo kunt u de chauffeur opdracht geven om patiënt A op te halen, dan patiënt B, dan met beide patiënten naar de bestemming van patiënt B te rijden en dan naar de bestemming van patiënt A te rijden.

6. Kan Triptomatic geïntegreerd worden met het EPD van een ziekenhuis ?

Absoluut, het is heel eenvoudig om Triptomatic te integreren met het patiëntendossier van het ziekenhuis. Het duurt meestal slechts een paar uur om de integratie op te zetten en de voordelen spreken uiteraard voor zich: gegevens worden vooraf ingevuld tijdens het aanvraagproces, informatie over de rit kan onderling uitgewisseld worden, gegevens kunnen worden opgeslagen voor rapportagedoeleinden, …

Technologie

Ontdek welke technologie we inzetten en hoe we snelheid en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

1. Moet ik software installeren ?

Neen, u krijgt toegang tot de tool via een webbrowser zoals Chrome. Dit wordt SAAS genoemd: Software as a service.

2. Is de mobiele applicatie beschikbaar op iOS en Android?

Ja, onze mobiele applicatie is beschikbaar in zowel de Apple App Store als de Google Play Store.

3. Hoe snel is Triptomatic?

Heel snel 🚀 . Onze ingenieurs streven steeds naar de best mogelijke prestaties, zelfs als het echt ingewikkeld wordt.

4. Uit wat bestaat de technologie-stack vooral ?

We gebruiken de MERN stack (=MongoDB, ExpressJS, ReactJS, NodeJS) voor de webapplicatie. De mobiele applicatie is gebouwd met ReactNative. Onze BI-oplossing is gebouwd op Google Bigquery. We gebruiken de meest voorkomende AWS services, maar ook Google Cloudrun, Firebase, …

Contractueel

Ontdek hier hoe betrouwbaar we omgaan met gegevensbescherming en contractuele overeenkomsten.

1. Is Triptomatic GDPR conform ?

Ja. Wij beheren persoonlijke en medische informatie en zijn vastbesloten daar op een volwassen en rigoureuze manier mee om te gaan.

2. Is er een licentieovereenkomst ?

Ja, onze samenwerking zal beschreven staan in een licentieovereenkomst en zal alle informatie bevatten betreffende financiële voorwaarden, SLA’s, …

3. Kunnen we een gratis testperiode krijgen ?

Zeker, neem contact met ons op om de details te bespreken.

4. Is er een support team ?

Wij bieden snelle en persoonlijke ondersteuning voor al uw vragen. Alles wordt opgevolgd via een support ticketing systeem en voor grote klanten voorzien wij ook een toegewijde account manager.

Capterra Tracker